Novetats iBorsa

EmpresaEmpresa.html
ProductesProductes.html
ServeisServeis.html
Contactehttp://www.ireson.es/CASTELLANO/Contacto.html
IniciBenvinguts.html
 

NOVES FUNCIONS GRÀFIQUES:


  1. -Nivells de Fibonacci.

  2. -Eina per mesurar en valor absolut i porcentatge de preus.

  3. -Bandes de Bollinger dobles, és una enginyosa manera de presentar les bandes de Bollinger amb dos amplades. Això permet comprovar i operar amb sistemes antitendencials de ruptura de rangs, sense tenir que variar continuament les propietats de les bandas, d’aquesta manera s’estalvia molt temps en aquest casos.

  4. -Gràfiques ajustades per dividends i gràfics semilogarítmics.

  5. -Finestra amb relació de dividends

RADAR DE MERCAT:


Escombrada dels valors més usuals per d’un cop de vista poder fer-se una idea del sentit del mercat. Normalment els ìndexs de borsa són enganyossos ja que els “blue chips” ponderan  d’una manera desproporcionada.


Por això un analísi més detallat, valor per valor, ens pot indicar que mentre els grans valors són alcistes els mitjans o petits poeden ser bajistes, a curt, per exemple. En el llistat també s’indica si l’indicador RSI està en situació de sobrecomprat o sobrevenda. També s’indica la variació en porcentatge de varis periodes.


A petició del client es pot, per suposat, confeccionar un altre tipus de llistat.

TIEMPS REAL:


Es pot obtenir a temps real l’últim preu dels valors de les borses norteamericanes amb profunditat de mercado i carnet d’ordres. Es pot obtenir així les dadess de la força de la oferta i la demanda. S’actualitza cada cinc segons, les dades són gratis i sense necessitat de pagar quotes mensuals.

ZOOM D’UN INDICADOR:


Finestra emergent ocupada només per l’indicador a examinar. La finestra es dispara, simplemente, amb un dobleclick en l’indicador escollit. Això permet visualitzar amb detalls indicadors complicats, especialment en ordinadors amb pantalles petites com els moderns “notebooks”. Totes aquestes pantalles de zoom són molt útils, també per sistemes amd dos monitorss, ja que permet comparar els indicadors, figures charistes sense tenir que tancar la gràfica activa, al contrari d’altres programes.

ZOOM PARCIAL DELS PREUS:


Finestra emergent que efectua un zoom parcial dels precus per examinar amb més detall zones determinades d’una gràfica. Això permet tenir les dues pantalles obertes simultàneamente sense tenir que variar els periodes que s’estan visualitzant.

Inicihttp://www.ireson.es/CASTELLANO/Bienvenidos.htmlBenvinguts.htmlshapeimage_6_link_0